dimecres, 20 de juny del 2012

Un nou membre amb un bateig espectacular

Aquest últim cap de setmana, (16 de juny de 2012) al primer aniversari dels Castellers de Solsona, vam inaugurar una nova figura: la geganta castellera i grallera Núria. Va vestida amb la faixa, la camisa i el mocador dels castellers de Solsona.; a les seves mans hi porta una gralla i un mocador de castellers; i, al darrere dels cabells li cauen unes llargues cues.

L'espectacle va començar havent fet una brillant actuació i després d'haver sopat: primer de tot es va llegir un manifest d'on ve aquesta figura de la geganta castellera Núria, la qual estava tapada amb un llençol enorme. Seguidament la canalla dels castellers li van treure el llençol i la Núria va fer una ballada de presentació amb la cançó la manta al coll tocada per la colla de grallers dels Castellers de Solsona. Un cop això, el bisbe de la colla la va batejar llegint un manifest molt divertit i bromista que va acabar amb quatre gotes al front de la geganta. I per finalitzar la Núria i tota la colla van ballar una polca tocada pels grallers.

Nosaltres agraïm a la junta de festes, a la canalla, als grallers i al bisbe Quiel dels castellers de Solsona per fer possible aquest gran espectacle.


Moltíssimes gràcies a tots!!!


Atentament Gegants del Tros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada