dimecres, 9 d’agost del 2017

Mostra de cultura popular a Solsona!

Hola amants de la cultura popular!
Aquest any els gegants del Tros de Solsona organitzem una mostra de cultura popular catalana. A un menys d'un mes d’aquesta data tant important, ens plau presentar-vos la mostra de cultura popular que consisteix en una trobada on hi participen conjuntament colles geganteres, capgrossos, bestiari i balls populars. 
Aquest esdeveniment tindrà lloc el dia 3 de setembre al matí pels carrers de Solsona. La diada constarà d’una plantada, una cercavila pels carrers del centre històric i, finalment, una mostra de balls de totes les colles participants a la plaça de l’Ajuntament.
A continuació us presentem les colles convidades: 
Pel que fa colles geganteres, ens acompanyaran la geganta Margarida Olivera de Montornès del Vallès, els gegants de Bellvís, els gegants del barri de Sant Josep de l’Hospitalet de Llobregat, els gegants de Castellcir, els gegants de Ripoll i uns convidats molt especials, els gegants de la Plaça Nova de Barcelona. 
Tenint en compte el bestiari, ens acompanyaran el Drac Solterra de Solsona, el Basilisc de Valls, l’Esquirol de Santa Maria de Corcó i l’Àligueta i el Lleó del Vendrell.
Finalment, pel que fa balls populars i capgrossos, ens acompanyaran els capgrossos de Premià de Mar, els bastoners de Súria i el Ball de Pastorets de La Múnia. 
Us hi esperem a tots i a totes!