dilluns, 6 d’octubre del 2014

El Moragues a Sarrià


El diumenge dia 5 d'octubre, el nostre gegant del General Moragues va visitar el districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona. S'hi celebrava la festa major 2014, hi nosaltres vam participar a la trobada de gegants organitzada per els gegants de Sarrià que aquest any anava enfocada al Tricentenari.


L'acte va començar a les 11h amb la plantada de gegants a la Plaça del Consell de la Vila, seguidament vam procedir a la cercavila per diversos carrers de Sarrià. Un cop a la mateixa plaça, van anomenar cada colla per tal de que cada colla fes el seu ballet. Però, per mala sort, nosaltres no vam poder fer l'últim ball ja que abans d'entrar a la Plaça es va trencar el braç que aguantava el fusell del gegant del Moragues.
Un cop acabats els ballets, van anar a buscar el recordatori i es va fer un dinar popular.

Les colles participants van ser: Gegants de Sant Jordi (Tricentenari), Gegants de les Borges Blanques, Gegants Elisabeth-Christine d'Alemanya, Gegants d'Argelers, Gegants d'Ascó, Gegants del Casc Antic, Gegants de Santa Eulàlia Ronçana, Gegants del Clot, Gegants de Gràcia, Gegants de l'escola Pies de Sarrià i Gegants de Sarrià i nosaltres.

Duran tota la cercavila vam estar molt ben acompanyats de la gegantan Elisabeth-Christine.

Volem agrair a tots els geganters i a la colla gegantera de Sarrià per convidar-nos a aquest dia tan important.


Salut i fal·lera gegantera!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada