dissabte, 27 d’abril del 2013

El Xef alçat!

Hola geganters i geganteres, perdoneu les molèsties per no anar actualitzat la web, de fet no hi han gaires coses a explicar.

Aquests últims dies hem estat arreglant el Xef. En aquesta restauració li hem intercanviat el cavallet de fusta  la qual l'hi hem fet més alt amb les espatlleres de un gegant normal, de fet l'hi ha anat bé fer-li un canvi de cavallet perquè l'altre era una mica dèbil i a més a més ara estarà més anivellat d'alçada amb la Núria (la seva parella). També l'hi hem reforçat tot al cos amb cartró pedra i l'hi hem repintat i arreglat les mans que les tenia força espatllades i el color que tenia abans era molt fosc i vermell.

Amb aquesta restauració ha guanyat una 30 centímetres d'alçada aproximadament, es a dir,  que ara amida 2,70 centímetres aproximadament. I ha guanyat 1 kilogram, es a dir, ara pesa 15 Kilograms.

Aprofitem per dir que a la web hi ha un apartat nou anomenat restauracions on hi trobareu les últimes restauracions fetes als gegants del Tros, tot i que algunes també hi seran a aquest apartat, notícies.

Fins aquí,

Geganters del Tros